Nu ook rijlessen in automaat bij Kees Onvlee!

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een autorijschool in de omgeving van Wassenaar, waar je ook terecht kunt voor rijlessen in automaat? Dan ben je  hiervoor bij ons zeker aan het juist adres! Een van onze vele mogelijkheden zijn rijlessen in automaat. Dit doen wij in een prachtige, comfortabele en veilige automaat. Onze automaat is bij uitstek geschikt voor jouw rijlessen in een automaat in regio Wassenaar.

Bij rijlessen in een automaat in regio Wassenaar ben je bij ons verzekerd van:

  • Ruim 25 jaar ervaring als rij instructeur;
  • Vakmanschap en een grote dosis geduld;
  • Scherpste prijzen;
  • Wij rijden met een Skoda Octavia Superb;

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze rijlessen in automaat in regio Wassenaar? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je via ons contactformulier. Ook kan je bellen naar 070 – 511 31 85 of 06 – 41 23 97 75. Wij informeren je graag. Indien je een afspraak wenst te maken voor een rijles, maken wij deze graag met je wanneer dit het makkelijkst uitkomt.

Waarom rijlessen in een automaat?

Gebruiksgemak en comfort zijn redenen waarom steeds meer mensen willen rijden in een automaat. Auto’s met een automatische transmissie worden alsmaar populairder. Vandaar dat wij bij Auto- en Motorrijschool Kees Onvlee nu ook rijlessen biedt in een automaat. Wat wij ervaren is dat veel mensen voor rijlessen in een automaat om:

  • Snellere rijopleiding;
  • Lage verbruikskosten;
  • Gemak en comfort.

Aantekening rijbewijs

Als je na rijlessen in een automaat je rijbewijs haalt, is er wel een sprake van een beperking. Een “B rijbewijs automaat” betekend wel dat je een aantekening hebt op jouw rijbewijs waaruit blijkt dat je alleen bevoegd bent een auto te besturen die voorzien is van een automatische versnellingsbak. Dit omdat rijden met een “koppeling” eenvoudigweg een andere beheersing vergt.  Ga je toch rijden in een niet automaat, dan kan je zelfs bekeurd worden voor het rijden zonder rijbewijs bij een verkeerscontrole. Voorkom dit en rij enkel in een automaat!