Wil jij je rijbewijs gaan halen en zoek je daarvoor een ervaren autorijschool in Wassenaar? Auto- en Motorrijschool Kees Onvlee is een ervaren rij instructeur met ruim 25 jaar ervaring. Naast de jaren lange ervaring krijg je bij onze autorijschool in Wassenaar ook vakmanschap en een grote dosis geduld. Kees Onvlee is in 1989 begonnen in loondienst met het geven van autorijlessen. Later is hij voor zichzelf begonnen, waarmee hij een grote en tevreden eigen klantkring heeft opgebouwd.

Bij onze autorijschool in Wassenaar ben je verzekerd van:

  • Ruim 25 jaar ervaring als rij instructeur;
  • Vakmanschap en een grote dosis geduld;
  • Wij rijden met een Opel Corsa;

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze autorijschool in Wassenaar? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je via ons contactformulier. Ook kan je bellen naar 070 – 511 31 85 of 06 – 41 23 97 75. Wij informeren je graag. Indien je een afspraak wenst te maken voor een rijles, maken wij deze graag met je wanneer dit het makkelijkst uitkomt.

Rijlessen van onze autorijschool in Wassenaar

Als je wilt beginnen met het leren van het autorijden is het verstandig om eerst je goed te oriƫnteren. Bij onze autorijschool in Wassenaar adviseren je om eerst een aantal vragen te stellen. Vragen die je eventueel aan de betreffende autorijschool in Wassenaar kunt vragen. Denk hierbij aan vragen als: Wat kost een pakket bij deze autorijschool? Of vragen als: Kan ik direct een afspraak maken voor een rijles?

Als je gekozen hebt voor onze autorijschool, kunnen we direct een afspraak met je maken. Lessen kan bij ons 6 dagen in de week van maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot en met 21:00 uur en op zaterdag van 7:00 uur tot circa 20:00 uur.

Opfriscursus

Voor degene die na het behalen van de rijbewijs bij willen blijven, is er de volgende oplossing bij onze autorijschool in Wassenaar. Je kunt bijvoorbeeld eens in het jaar een extra rijles afspreken. Wij brengen je binnen een uur helemaal op de hoogte over de eventueel nieuw ingevoerde wet- en regelgeving. Je kunt met ons een afspraak maken voor een rijles, indien nodig worden er nog een aantal vervolgafspraken met je gemaakt.